MENU

Over >Wilkin's

English


Wij maken beeld. Stilstaand, bewegend en computer generated. Voor reclamebureaus, vormgevers en bedrijven. We zijn meesters in lichtvoering. We werken met de beste mensen, met state-of-the-art kennis en met vooruitstrevende techniek.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden; naar een nieuwe aanpak om het effect van de belichting, de sfeer en de geloofwaardigheid tot het uiterste op te rekken. We verzinnen van alles om het beeld te krijgen wat de klant voor ogen staat, en waar onze naam onder mag staan. Niet ongeveer, maar precies. En nog een beetje meer.

Aan de techniek mag het van ons nooit liggen. We zorgen dat we steeds de laatste techniek in huis hebben, en de kennis die erbij hoort. Daarop kan de creativiteit bloeien. We kennen door en door de eisen die verderop in het productieproces worden gesteld. En we investeren voortdurend om ons werk daar in turn-key staat af te kunnen leveren.

Betrokkenheid van de klant geeft ons energie. Liefst zetten we in het productieproces een lekkere lunch klaar in de studio, met het werk binnen handbereik. Kijken, denken, brainstormen. Nog eens kijken. Aanpassen, uitproberen. In een ontspannen werksfeer inzicht verzamelen voor de volgende sprong naar het ultieme resultaat. Wat ook kan: REMOTE GUIDANCE.  Op afstand, verbonden met onze beeldschermen die ieder volgend stapje in het proces meteen laten zien.

>Wilkin’s. 

crew

Photographers


Lynn van Woudenbergh
> LinkedIn

Carlo Wallé
> Linkedin

Hans Willemsen
> LinkedIn

Film and Production


David Willemsen
> LinkedIn

Stef van Wijk
> LinkedIn

Controller


Bart Dicker
> LinkedIn

Image manipulation


Sjaak Jansen
> LinkedIn

CGI


Bert Simons
> www.bertsimons.nl